O nama

Današnja otajstva:

Radosna
ostajstva

Žalosna
ostajstva

Slavna
ostajstva

Otajstva
svijetla

„Neka ljudi u tebi prepoznaju Krista.”

MLADI KATOLICI

Tko smo?

Neprofitan smo portal i svoje djelovanje zasnivamo isključivo na volontiranju mladih entuzijasta koji su u medijskim bespućima odlučili zauzeti jedan njegov komadić i njime pokušati zadiviti Urednika.

​Uredništvo portala sastavljeno je od četiri tima pri čemu svaki tim ima svoga voditelja i apsolutnu autonomiju djelovanja. O tome što će i kada biti objavljeno na portalu ili stranici, u suradnji s voditeljima grafičkog i prevoditeljskog tima, odlučuje uredništvo autorskog tima sastavljeno od četiri volontera.

„Mladi, vi ste sol zemlje i svjetlost svijeta trećeg tisućljeća.”

SVETI IVAN PAVAO II.

Volonteri

Starosna dob članova volontera je od 18 do 26 godina i niti jedan od članova (uključujući voditelje timova i uredništvo) nije profesionalac. Odnosno, svakome je članu djelovanje na portalu hobi, vrsta i način umnožavanja talenata.

Zanimljivo je to što se međusobna komunikacija odvija isključivo preko društvenih mreža i većina se volontera nije upoznala uživo. Razlog tomu su udaljenosti mjesta stanovanja budući da volonteri zastupaju sve regije Lijepe naše, ali broje i volontere iz inozemstva (Bosna i Hercegovina, Njemačka). Unatoč tome, radna i suradnička atmosfera uvijek je na visokom nivou.

I ti možeš biti dio našeg tima!

Postani volonter

„Hrabrost je biti drugačiji od ostalih.”

SVETA RITA

Područje djelovanja

Područje djelatnosti portala šarolika je i svojim sadržajima želi privući mlade zagrljaju Katoličke Crkve. Stoga je primarni uvjet objavljivanja sadržaja skladnost s naukom Crkve. Tako je na portalu moguće pronaći novosti i zanimljivosti iz života Crkve, najave događaja koji su u organizaciji pastorala mladih ili kojih drugih zajednica ili udruga koje se bave promicanjem kršćanskih vrednota, osvrte na aktualnosti, meditacije, kolumne, ali i intervjue s osobama koje životom svjedoče pripadnost Bogu.

„Uvijek vjeruj Bogu jer On zasigurno ima prave razloge za sve.”

MLADI KATOLICI

Završna riječ

Možda nikada nećemo doseći razinu profesionalnih portala, niti imati materijalne koristi od svoga rada, ali nadamo se kako ćemo, kada nas Urednik pozove na polaganje računa, moći biti iskreni, pogledati Ga u oči i reći: Dali smo sve od sebe!

Osnovano

29. LISTOPADA 2013.

Zaštitnica

BLAŽENA CHIARA LUCE BADANO

Geslo

OSTANI ČVRST U SVOJIM UVJERENJIMA

„Za tebe Isuse… Ako ti to želiš, želim i ja.”

BLAŽENA CHIARA LUCE BADANO

Prati nas na Facebooku!

Istraži portal!

Slučajan
odabir